Geofoto radi 3D model Venecije

Bez autora
Oct 24 2011

Hrvatska tvrtka Geofoto potpisala je u Veneciji ugovor o suradnji na izradi topografskih karata i topografske baze podataka za regiju Venetto i grad Veneciju. Geofoto će izraditi topografski informacijski sustav prema novom nacionalnom modelu Italije, a korištenjem laserske tehnologije bit će izrađen i 3D model Venecije. Projekt će trajati 18 mjeseci, a topografski informacijski sustav bit će potpuno usklađen s europskim normama. Ugovor je potpisao Zvonko Biljecki, predsjednik Uprave Geofota, vodeće europske tvrtke u domeni geodezije i geoinformatike.

Geofoto radi 3D model VenecijeHrvatska tvrtka Geofoto potpisala je u Veneciji ugovor o suradnji na izradi topografskih karata i topografske baze podataka za regiju Venetto i grad Veneciju, izvjestili su iz Geofota.

Geofoto će izraditi topografski informacijski sustav prema novom nacionalnom modelu Italije, a korištenjem laserske tehnologije bit će izrađen i 3D model Venecije.
Projekt će trajati 18 mjeseci, a topografski informacijski sustav bit će potpuno usklađen s europskim normama.

Ugovor je potpisao Zvonko Biljecki, predsjednik Uprave Geofota, vodeće europske tvrtke u domeni geodezije i geoinformatike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik